Ring og lav en forespørgsel vi har plads til 200
Vi afholder selskaber i eget lokale fra 20 - 200 gæster. så hvad enden du til den traditionelle menu, eller udfordre den mere gastronomiske, så hjælper vi dig med det arengement du ønsker.
Vi har nedenfor givet et bud på en traditionelle menu.
Klassisk julebuffet
Det kolde
3 slags sild, hvid, rød og stegt.
Karrysalat, rødløg, kapers og peberrod
Æg, rejer og tomat
Koldrøget laks med rævedressing
Det lune
Frikadeller m. stuvet hvidkål
Fiskefilet med remo, citron og dild
Andebryst m. svesker
Ribbensteg og rødkål
Hvide kartofler
Brune kartofler
Brun Sovs
Brød og Tilbehør
Sprød vintersalat
Sennep og rødbeder og surt
Groft økologisk hjemmebagt rugbrød på surdej
Hjemmebagt luftig surdejs Flutes med flagesalt og urter
Dessert
Risalamande m. kirsebærsovs
Klassisk julebuffet
Dalgas Julebuffet
Det kolde
3 slags sild, hvid, rød og stegt
Karrysalat, rødløg, kapers og peberrod
Æg, rejer og tomat
Koldrøget laks med rævedressing
Det lune
Panko paneret fisk, m. remulade, citrongel, rugbrødchips
Saltet makrel, yuzu-perler, dild mayo, grillede syltede perleløg, puffede boghvedekerner
Rosa stegt andebryst, rødbedepuré, sprutsyltede svesker og abrikos.
Helstegt skinkesteg, puffede svær, svine god sky, i kål orgie
Dessert
Hoe Lundgaard ostecreme, Amarena kirsebær
Vaniljebudding a la Risalamande, kirsebær sorbet, hvid chokoladesifon
Serveres ikke d. 24/11 og 2/12.
850,- pr. person inkl. øl, vand og vin hele aftenen (6 timer)
499,- pr. person ekskl. drikkevarer
Natmad 85,-
Værelser i forbindelse med julefrokost på Hotel Dalgas
500 kr. for enkeltværelse
750 kr. for dobbeltværelse
Vi afholder fælles firmajulefrokost d. 24 november og 2 december. Så er i et mindre firma der gerne vil holde fest med andre, så ta kontakt