Ring og lav en forespørgsel vi har plads til 200 
 

Vi afholder selskaber i eget lokale fra 20 - 200 gæster. så hvad enden du til den traditionelle menu, eller udfordre den mere gastronomiske, så hjælper vi dig med det arengement du ønsker. 

Vi har nedenfor givet et bud på en traditionelle menu.


Klassisk julebuffet

Det kolde
 3 slags sild, hvid, rød og stegt.
Karrysalat, rødløg, kapers og peberrod
Æg, rejer og tomat
Koldrøget laks med rævedressing

Det lune
Frikadeller m. stuvet hvidkål
Fiskefilet med remo, citron og dild
Andebryst m. svesker
Ribbensteg og rødkål
Hvide kartofler
Brune kartofler
Brun Sovs

Brød og Tilbehør 
Sprød vintersalat
Sennep og rødbeder og surt
Groft økologisk hjemmebagt rugbrød på surdej 
Hjemmebagt luftig surdejs Flutes med flagesalt og urter  

Dessert
Risalamande m. kirsebærsovs

Klassisk julebuffet

 

Dalgas Julebuffet

 

Det kolde
3 slags sild, hvid, rød og stegt
Karrysalat, rødløg, kapers og peberrod
Æg, rejer og tomat
Koldrøget laks med rævedressing

 

Det lune
Panko paneret fisk, m. remulade, citrongel, rugbrødchips
Saltet makrel, yuzu-perler, dild mayo, grillede syltede perleløg, puffede boghvedekerner
Rosa stegt andebryst, rødbedepuré, sprutsyltede svesker og abrikos.
Helstegt skinkesteg, puffede svær, svine god sky, i kål orgie

 

Dessert
Hoe Lundgaard ostecreme, Amarena kirsebær
Vaniljebudding a la Risalamande, kirsebær sorbet, hvid chokoladesifon

Serveres ikke d. 24/11 og 2/12.
 

 

 

 

850,-  pr. person inkl. øl, vand og vin hele aftenen (6 timer) 
499,-  pr. person ekskl. drikkevarer 
Natmad 85,-

Værelser i forbindelse med julefrokost på Hotel Dalgas 
500 kr. for enkeltværelse 
750 kr. for dobbeltværelse
 

Vi afholder fælles firmajulefrokost d. 24 november og 2 december. Så er i et mindre firma der gerne vil holde fest med andre, så ta kontakt