Gå til hoved-indhold

Slip kreativiteten løs i LEGO® House

Adress

Ole Kirks Plads 1
7190 Billund
Afstand: 23,61 Km

Kontakt

E-mail: info@LEGOHouse.com
Telefon: +45 8282 0400
I LEGO® House venter der kreative oplevelser for LEGO fans i alle aldre. Byg fx vilde kreationer eller bliv en Change Maker.

Få den ultimative LEGO® oplevelse i LEGO® House
Det er verdens bedste legeaftale i Billund. Her kan LEGO fans i alle aldre udfolde deres kreativitet blandt 25 millioner LEGO klodser og nyde en dag i LEGO himlen med familien.

Om LEGO House
LEGO House, ”Home of the Brick”, er det ultimative oplevelseshus for LEGO fans. Det er 12.000 m2 stort og fyldt med millioner af LEGO klodser i mange farver samt fossende LEGO vandfald og gigantiske dyr og planter. Udvendigt er der hele 9 legepladser. Huset byder på oplevelser til legebørn og voksne i alle aldre, der har lyst til at udfolde sig kreativt og udforske LEGO klodsens uendelige muligheder.

   

© LEGO® House. Foto: LEGO® House

Gå på opdagelse i de fire oplevelseszoner
I den Røde Zone finder du det største vandfald af LEGO klodser. Byg havdyr til akvariet, LEGO® blomster til den store eng eller figurer, der bare har lyst til at danse i Gul Zone. Er du mere til film og magsiner, så kast dig ud i fx at lave film i Grøn Zone. Eller nyd farten og spændingen i den Blå Zone. Her kan hele familien bygge racerbiler og køre om kap på de udfordrende testbaner, eller du kan kode din egen biavlerrobot. Du kan også blive en vaskeægte Change Manger og bygge kreative løsninger til de udfordringer, som vores planet står overfor.

  

© LEGO® House. Foto: LEGO® House

Se unikke mesterværker og byg dit eget måltid i restaurant MINI CHEF
Følg det finurlige Tree of Creativity fra alle steder på hovedtrappen. Det er 15,68 meter højt! Besøg Masterpiece Gallery og oplev nogle af de mest crazy LEGO mesterværker. Eller gå en runde i det officielle LEGO museum og se fx de mange forskellige LEGO sæt, der er udviklet gennem tiden. Hvis sulten melder sig, så besøg vores MINI CHEF restaurant. Vi har de sødeste og skrupskøre serveringsrobotter

Brug dit Be Happy Pass og få verden bedste familieferie
Tag passet med på tur rundt i området. Så finder du de bedste oplevelser til børn. Mange af attraktionerne har også et ekstra tilbud. Du kan se alle attraktionerne her.

Her får du et gratis Be Happy Pass
Du får et gratis Be Happy Pass til dig og familien, når du overnatter hos en af vores Preferred Partners.

 

THE LEGO® MOVIE 2™ © & ™. Warner Bros. Entertainment Inc., & The LEGO Group. LEGO, the LEGO logo, the Minifigure and the Brick and Knob configurations and LEGOLAND are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. ©2024 The LEGO Group. All rights reserved<< Gå tilbage
Opdateret af:
Destination Trekantområdet  | info@tdto.dk
© LEGO® House - Area shot
Fotograf: LEGO House | Copyright: LEGO House
2 børn bygger med LEGO® klodser foran LEGO vandfaldet i LEGO House
Fotograf: LEGO® House | Copyright: LEGO® House
Mor og datter er ved at bygge biler i den blå zone i LEGO® House
Fotograf: LEGO® House | Copyright: LEGO® House
LEGO® House - MINI CHEF
Fotograf: LEGO House | Copyright: LEGO House
© LEGO® House _ Tree of Creativity
Fotograf: © LEGO® House | Copyright: © LEGO® House
© LEGO® House _ Gynger
Fotograf: © LEGO® House | Copyright: © LEGO® House