Gå til hoved-indhold

Ivan Pedersen & Danmarks Næstbedste Trio

i samarbejde med Brande Rocker

VELKOMMEN PÅ RESTAURANT URFUGLEN

 - dit kulinariske fristed!

Vi giver dig nu muligheden for at fuldende din aften, når vi inviterer dig til en gastronomisk oplevelse, kombineret med fantastisk musik. Vi har begrænset plads, så skynd dig at reservere et bord og lad os forkæle dine smagsløg.

Som en ekstra bonus får du 10% rabat på din restaurantregning ved fremvisning af en koncertbillet. God mad, god musik - gode oplevelser.

Reserver bord  Køb billetter


Ensemblet tournerer med sit 25 års jubilæum i foråret 2024 – og her er Brande med..!!

Singer-songwriteren har været i gang i to menneskealdre, men har stadig hjertet med,
så pension er ikke lige op over, for dansk musiks Grand Old Man, Ivan Pedersen.

Den superstramme trio bag ham: Danmarks Næstbedste Trio: Sten Rasmussen, Troels Skovgaard og Søren Skov, musikere der gennem årene symbiotisk næsten er groet sammen med Pedersen, giver disse sange al den dynamik, nærvær og instrumental finesse, som fastholder koncentreret opmærksomhed hos tilhørerne

Sanger/sangskriveren er, sammen med det lille band, forkælet med super engagerede, trofaste fans i hele landet, men vinder hele tiden nye. F.eks. har Ivan på sin FB-væg kunnet finde følgende kommentar fra en glad tilhører til en af sidste års koncerter:
”Hvis vi havde vidst, at I var SÅ gode, så havde vi sørme glædet os noget mere!”

Vi kan se frem til en aften med gode historier, grin og varme smil, men bestemt også alvor – nye og gamle sange, og ind imellem gåsehudsfremkaldende musik-øjeblikke, og måske skal tilhøreren nok også forberede sig på lige tørre en forræderisk tåre ud af øjenkrogen på vej hjem.

Din Musikforening branderocker.dk har givet dig muligheden – tag imod den