Gå til hoved-indhold

Die Herren

- i samarbejde med Brande Rocker

VELKOMMEN PÅ RESTAURANT URFUGLEN

 - dit kulinariske fristed!

Vi giver dig nu muligheden for at fuldende din aften, når vi inviterer dig til en  gastronomisk oplevelse, kombineret med fantastisk musik. Vi har begrænset plads, så skynd dig at reservere et bord og lad os forkæle dine smagsløg.

Som en ekstra bonus får du 10% rabat på din restaurantregning ved fremvisning af en koncertbillet. God mad, god musik - gode oplevelser.

Reserver bord   Køb billetter


Die Herren

Die Herren har turneret hele Danmark med U2´s fantastiske sange og tekster i mere end 30 år, og mere end 2500 koncerter er det blevet til siden 1991!

Det har overrasket mange blandt publikum (og Die Herren selv), hvor eminent U2´s musik fungerer live. Die Herren har gæstet BrandeRocker flere gange, og de bliver bare bedre og bedre, så vi glæder os til et kærkommen gensyn.

Die Herren har spillet sangene i alle mulige tænkelige og utænkelige sammenhænge.
Fra shows med store lydanlæg og omfattende lysshow, til helt små, intime koncertsteder. På festivaler, i koncerthuse, spillesteder (store som små), i kirker og telte, på uddannelsessteder, barer og plejecentre – både udendørs og indendørs. Die Herren har optrådt for koncert- og festivalgæster, virksomheder, foreninger, udsendte soldater og veteraner, kirkegængere, konfirmander, gymnasieelever, pensionister og private og mange, mange flere.

U2´s musik og tekster kan spilles for alle – blot sangene og præsentationen tilpasses lytterne, stedet og omstændigheden! Med ”U2-Trip” ønsker Die Herren, som altid, at give publikum en musikalsk rejse ind i U2´s musikunivers. En rejse, som de måske ikke selv havde set komme eller forventet! Publikum skal føle sig velkommen og værdsat – inddraget og suget ind i koncerten, så de går hjem med en oplevelse af
overraskelse og energi.

Man overraskes over hvor intense og nærværende U2´s sange bliver i Die Herrens fortolkninger. Die Herren giver sangene nyt liv og ny energi i nuet, uden at de mister historiens U2-touch. One, With or Without Your, Sunday Bloody Sunday, Vertigo, I Still Haven’t Found What I´m Looking For, Where the Streets Have No Name, New Years Day og alle de andre store sange, som virker så fremragende live, bliver naturligvis en del af U2-Trip´et.

Die Herren kan noget med musikken, som U2 ikke selv har kunnet i mange år, nemlig at føre det ud på selv de små steder. U2 spiller kun på store arenaer, som regel aldrig for mindre end 20.000 mennesker. Die Herren gør en dyd ud af, at koncerterne skal være tætte og nærværende. Deres mission er at nå ud til “alle” publikummer helt ned til bagerste række.

Publikum inviteres og opfordres til at blive en vigtig del af koncerten, som naturligvis altid har det erklærede mål, at blive Die Herrens “bedste til dato”.

…sammen skaber vi oplevelserne…!!!