Gå til hoved-indhold

Halberg & Friends

i samarbejde med Brande Rocker

VELKOMMEN PÅ RESTAURANT URFUGLEN

 - dit kulinariske fristed!

Vi giver dig nu muligheden for at fuldende din aften, når vi inviterer dig til en uforglemmelig gastronomisk oplevelse, kombineret med fantastisk musik. Vi har begrænset plads, så skynd dig at reservere et bord og lad os forkæle dine smagsløg med vores delikate menuer.

Som en ekstra bonus får du 10% rabat på din restaurantregning ved fremvisning af en koncertbillet. God mad, god musik - gode oplevelser.

Reserver bord

Køb koncert billetter


De allerstørste hits vi kender fra guitaristen og sangskriveren Poul Halbergs hånd er de sidste 9 år blevet spillet på livescenerne med bandet HALBERG & FRIENDS.
De drager landet rundt med et håndplukket udvalg af de bedste sange fra de sidste 40 år – som man bl.a. kender fra Halberg Larsen, Ray Dee Ohh, Lis Sørensen – nu også krydret med en række dugfriske, nyskrevne Halberg & Friends sange. Og som altid med Halbergs melodiske og sprudlende guitar i front.

I Poul Halbergs univers har den gode melodi altid været en vigtig rød tråd og 40 år efter udsendelsen af hans ultimative 80’er klassiker ”Magi i luften” er han altså stadig på landevejen med en perlerække af sine bedste sange – tænk bare på ”Jeg vil la’ lyset brænde”, ” Efterår”, ”Spiller et Spil”, ”Elskes af dig”, ”Mandagsstævnemøde”, ”Brændende læber” og ”Fri for at drømme om dig” ….man kunne blive ved…

Og står der Halberg på plakaten, er der selvfølgelig også masser af god guitar i vente på en aften, hvor han sammen med sine Friends vil give sine bedste sange nye vinger.


Glæd Jer til et forrygende genhør!