Hotel Dalgas byder på 52 værelser i forskellige typer. Vi gør os umage for, at du kan trække dig tilbage og slappe af i rekreative, hjemlige rammer oven på en begivenhedsrig dag – uagtet om du er her af private eller erhvervsmæssige interesser.

Vælg mellem enkelt-, dobbelt- eller familieværelse. Fælles for alle er, at de er bekvemt indrettet med behagelige senge, eget toilet og bad, hårtørrer, fri WiFi, TV med Chromecast, så du kan følge med i din yndlingsserie samt gratis økologisk kaffe/the. Alle værelser er lettilgængelige fra parkeringspladsen og med trappe til 1. sal.

Udsmykningerne på værelserne består af naturmotiver fra de omgivende hedearealer og fra Månssons økologiske marker.

Der er gratis parkering og en opladerstation til elbil.


Et ferieophold hos os byder på de helt perfekte rammer til afslapning, aktive feriedage eller en kombination af begge. Vi har tilbud på både ophold med middag, golfophold og familieophold.

Golfophold

Spil golf fra tidlig morgen til sen aften.. Tilbring et par afslappende dage med golf i hjertet af Jylland, hvor du kan kombinere sporten med hygge.

Familieophold

Intet binder store og små tættere sammen end en ferieweekend langt væk fra hverdagen og tæt på naturen ude på den midtjyske hede.