Brande, en stationsby med ca. 7000 indbyggere – meget centralt på hovedvejen mellem Herning (25 km.)  og Vejle (45 km.) og kun 30 km. fra Billund Lufthavn. Byen med lille-by-hyggen og samtidig storbyens alsidige udvalg i både forretninger og faciliteter. Byen har derudover sit eget vartegn i form af festlige og farverige gavlmalerier rundt omkring i midtbyen.

Ca. 12 km. fra Brande ligger Søby Brunkulslejre. Stedet der under og i den første tid efter 2. Verdenskrig leverede brunkul til hele landet. Men som samtidig var så farlig en arbejdsplads, at mangen en arbejdsmand mødte sin skæbne der. Idag er området utrolig flot med sine klagsbanker i det trøsteløse månelandskab og den idylliske Søby Sø, hvis vand hører til det reneste i Danmark. Blot en halv times kørsel fra Hotel Dalgas ligger både Legoland og Løveparken, som bestemt også er et besøg værd. For de mindste, er der blot 300 meter fra hotellet, netop blevet indviet en naturlegeplads.


Velkommen til Hotel Dalgas, som vi har drevet igennem de sidste 36 år. Hotellet fremstår idag som et moderne hotel, der er fulgt med tiden og er tilpasset gæsternes alsidige behov. Om du er forretningsmand, montør, turist eller blot på gennemrejse er Hotel Dalgas den ideelle ramme for overnatning. Hotellet har en nutidig og uformel atmosfære, hvor professionalisme, god service, og imødekommenhed har den vigtigste betydning. Vi har et stort ønske om, at vores gæster skal føle sig tilpasse i et varmt og venligt miljø og altid bliver budt velkommen af et smilende og hjælpsomt personale, så I får lyst til at komme igen.
Vi og vores personale glæder os til at byde velkommen på Hotel Dalgas

Med venlig hilsen

Marianne & Arne Andersen