Vi tilbyder:

  • Et velbesøgt hotel & restaurant, som har fået helt ny indmad
  • En ung innovativ ledelse, og et stabilt team af kollegaer, som arbejder tæt og brænder for deres fag
  • En mangfoldighed af Gæster; hotelgæster, á la carte gæster, selskabsgæster og events
  • Muligheden, og rammerne for at indgå i udvikling af den gastronomiske linje på hotellet
  • En hverdag, hvor der ikke er langt fra tanke til handling
  • Fleksibel arbejdstid, som planlægges indenfor teamet
  • En ejer, som ligger i toppen i Nordeuropa indenfor bæredygtig, innovativ produktion af en meget bred vifte af økologiske grønsager og æg

Du:

  • Er åben, nysgerrig og udadvendt
  • Har gerne nogle års erfaring som kok
  • Elsker dit fag, også gerne at lege med alverdens grøntsager, med lækkert kød og fisk som tilbehør
  • Har lysten til at og innovere, og ser dig selv som den helt rigtige til at få vores hotel og restaurant på det gastronomiske landkort, lokalt og regionalt.
  • Drives af at komme helt tæt på gæsterne, under service.
  • Kan engelsk til husbehov

Traditionsrige Hotel Dalgas er helt nyrestaureret, og skal med baggrund i en stabil og loyal belægning, og en nytænkende ledelse, sikre en mere grøn og fremtidssikker profil. Derfor søger vi nu en passioneret og dygtig kok til at hjælpe os videre med den gastronomiske udvikling.

Arbejdssted: Hotel Dalgas, Storegade 2, 7330 Brande

Motiveret ansøgning med relevante bilag sendes til job@slet-dette.hoteldalgas.dk, mrk. ’Kok’.

Samtaler vil foregå løbende. Jobstart snarest.

Løn og øvrige ansættelsesvilkår aftales individuelt efter kvalifikationer.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at rette henvendelse til køkkenchef Victor Trabolt  på tlf. 2515 1717