Se vores udvalg af Dagens ret,  A la Carte samt Måneds menu.

Vores Køkken står for friske råvarer, såvel som økologi er i højsæde

og til hverdag samt lørdag holder køkkenet åben indtil kl. 21.30

Søndag lukker køkkenet kl. 21.00


Månedmenu - August

Forret:

Tomat Consommé med glaskål og jomfruhummerhaler, samt kørvelolie


Hovedret:

Farseret perlehøne m. hytteost og estragon samt skiver af røget andebryst på cremede kantareller, hertil sommergrønt og kartoffelsoufflé


Ost:

3 slags ost med hjemmelavet tilbehør


Dessert:

Brombærmousse på nøddebund, sorbet af hindbær og jordbær
pyntet med lakridskys, sukker og chokolade
 

2 retter kr. 268,00
3 retter kr. 298,00
4 retter kr. 328,00

A La Carte Menukort

Serveres mellem kl. 17.00 og 21.30

Forret:

Dagens suppe
Kr. 79,- 

---

Grillede kammuslinger på bund af blomkålspure, toppet med brunois af bacon
Kr. 98,-

---

Skagensskinke på små salater med nødder, tranebær, vinaigrette og oliven
Kr. 79,-
 

Hovedret:

Dagens ret
(serveres fra mandag til torsdag)
Kr. 118,- 

---

Laksekotelet
Anrettet på sauce a´la Nage med tomat & capers, samt kartoffel
Kr. 189,- 

---

Tournedos af oksemørbrad
Svøbt i bacon. Serveret med grøntsagssaute m. soltørret tomat,
vildsvampesauce & stegte kartofler i urter
Kr. 269,-

---

Entrecoté Bearnaise
300 gr. Oksefilet serveret med hjemmelavet bearnaise samt ovnbagte kartofler.
Hertil saute af friske grøntsager
Kr. 298,-

---

Wienerschnitzel
Paneret kalveinderlår med smørstegte kartofler, dampede ærter,
wienerdreng og smørsauce.
Kr. 189,-

---

Tilkøb/Extra
Sauce bearnaise Kr. 30,-
Pommes eller krydder frites Kr. 25,-
Ovnstegte kartofler Kr. 25,-

Dessert: 

Is & sorbet
Anrettet på panko, serveres med nødder, havtorn, chokolade & bær.
Kr. 69,-

---

After Eight
Mørk chokolade & mynteis serveret med ganache, mynte & hjemmelavet mysli
Kr. 89,-

---

Ost
4 slags ost med sødt, salt & sprødt.
Kr. 79,-

Dagensret

Mandag
Spaghetti Carbonara med brød og salat

---

Tirsdag
Grill bøf med sauterede grøntsager, ovnkartofler og pebercreme

---

Onsdag
Fiskefilet dampet i hvidvin med kørvelhollandaise, smørdampede grøntsager og kartofler

---

Torsdag
Stegt kylling med kartofler, sauce og agurksalat

---